In de Herfstvakantie organiseert onze hoofdsponsor Rabobank Westland voor de jongste klanten van 6 t/m 12 jaar een sportieve middag bij Excelsior Maassluis. Dus heeft jouw kind een rekening bij de Rabobank, schrijf je dan nu snel in! En het leuke is dat iedere rekeninghouder óók nog een vriendje of vriendinnetje mee mag nemen!

Waarom organiseert de Rabobank dit?

Allereerst heeft de Rabobank vitaliteit hoog in het vaandel staan. Voldoende bewegen en gezonde voeding is erg belangrijk, ook voor kinderen. Daarnaast ondersteunt de Rabobank tal van sportverenigingen middels sponsorschappen en de Rabo ClubSupport actie. Maar natuurlijk is de sportieve middag in eerste instantie bedoeld om iets leuks te organiseren voor de jongste rekeninghouders!

Wie mag er meedoen?

De sportmiddag is voor alle kinderen met een rekening bij de Rabobank. Je hoeft géén lid te zijn van Excelsior Maassluis, dus kom gewoon gezellig een balletje bij ons trappen! Heb je geen Rabobank rekening? Misschien is er een vriendje of vriendinnetje die dit wel heeft. Schrijf je samen in en we zien jullie graag op 24 oktober.

Programma

Datum: donderdag 24 oktober 2019

Het programma ziet er als volgt uit:

13:00 uur : Ontvangst van de kinderen
13.15 uur : Centrale warming up
13.30 uur : Start sportmiddag
16.00 uur : Einde sportmiddag

Aanmelden

Klik op de knop hieronder om je aan te melden. Doe dit snel, want vol=vol. Heeft u andere vragen, stuur dan een mail naar communicatie.westland@rabobank.nl

MELD JE NU AAN!