Afgelopen vrijdag was het dan zover en bracht Sinterklaas met zijn Pieten en bezoek aan het “Sportpark Dijkpolder” bij Excelsior M. Hier kwamen ruim 30 van onze mini’s op af.

Nadat zij in de kantine heel hard Sinterklaas welkom hadden gezongen gingen zij in een kring rondom hem zitten en luisterden aandachtig naar hem. Sinterklaas las een mooi verhaal over onze mini’s voor. Dit verhaal was door één van de pieten gemaakt die daar zijn informatie eerder had over ingewonnen. Sommige mini’s zongen solo een liedje voor Sinterklaas en zijn Pieten.

Hierna gingen de mini’s op het mooie hoofdveld in 4 partijen een wedstrijdje tegen elkaar spelen en enkele Pieten deden fanatiek mee. Maar zij konden het natuurlijk niet zo goed als onze mini’s.

Na het wedstrijd je verzamelden zij zich weer in de kantine om Sinterklaas en zijn Pieten uit te zwaaien, waarna zij hun cadeau ontvingen in de vorm van een mooi tasje met het Excelsior M logo erop en een bal. Zo gingen onze talenten weer naar huis na een mooi Sinterklaasfeest. De mini’s willen hierbij de organisatie van het feest bedanken.

De Rijdende Reporter.