Nino van den Beemt speelt ook het komende seizoen in het shirt van Excelsior Maassluis. De 24-jarige Van den Beemt maakte afgelopen augustus de overstap van SC Cambuur naar Excelsior Maassluis.

De inwoner van Ridderkerk heeft zich razendsnel weten aan te passen bij de Tricolores en kan op dit moment regelmatig rekenen op een basisplaats in het team van oefenmeester Dogan Corneille. Daarnaast voelt Van den Beemt zich al helemaal thuis bij Excelsior Maassluis en was een contactverlenging een logisch vervolg.

,,Het was in het begin wel lastig om vanuit het profvoetbal de stap richting de amateurs te maken maar gelukkig heb ik me snel kunnen aanpassen”, zegt de speler die zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan. ,,Daarnaast voelde ik me al snel op mijn gemak bij Excelsior Maassluis, ben ik goed opgenomen in de groep en ben ik blij dat ik ook komend seizoen in het shirt van deze mooie club mag spelen.”

Excelsior Maassluis is blij dat Nino zijn contract bij de club heeft verlengd. Nino is een speler die goed bij de club past en daarnaast ook over de nodige ervaring beschikt door zijn Betaald Voetbal achtergrond.

Selectie 2020-2021 tot nu toe (17):
Jean-Paul van Leeuwen, Daan Smith, Sefa Kurt, Vincent van den Berg, Kevin Dercks, Jamie den Hartog, Daan Blij, Gabri Urbanus (TOGB), Redouan Omar Ouali, Giovanni da Fonseca, Sekou Sylla, Robin van der Ende, Stephan Kruithof, Jeremy Moreno, Milton Klooster, Kevin Ringeling (Sparta Rotterdam), Nino van den Beemt.

Tekst en foto: Excelsior Maassluis Media/Jesse Lub