Na een heerlijke training in het zonnetje op het hoofdveld verzamelde de mini’s van Excelsior Maassluis zich vorige week woensdag op het buitenterras naast de kantine. Daar werden ze allemaal voorzien van een drankje en een patatje. Zo werd dit corona-seizoen afgesloten om het toch nog leuk te laten eindigen. Want door dit virus is het seizoen raar verlopen en zijn er vooral leuke activiteiten misgelopen.

Ook werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om afscheid te nemen van trainer Thijs, die vanwege schoolwerkzaamheden de woensdagtrainingen niet meer kan leiden. Maar zijn opvolger Luca kwam vandaag al polshoogte nemen en gaat de trainingen van Thijs overnemen. Normaliter wordt er na de training ook een mini van de week gekozen, die dan een beker uitgereikt krijgt en een week mee naar huis mag nemen. Dat sloegen we vandaag over en daar waren de jongens zeer teleurgesteld over.  Maar toen tot een ieders verrassing kregen alle mini’s vandaag persoonlijk  een gouden medaille aan een lint in de kleuren van Excelsior Maassluis en zagen we weer ruim 30 opgeluchte gezichten.

Dus gingen de mannen voldaan naar huis om aan hun vakantie te beginnen. Zaterdag 29 augustus start de training van de jongens weer en gaan we er weer tegen aan.

De rijdende reporter