Excelsior Maassluis heeft de contracten van de medische staf van de hoofdmacht verlengd met één jaar. Fysiotherapeut Paul Husslage en sportverzorger en coördinator Robert van den Broecke blijven zodoende ook in het seizoen 2021/2022 actief bij de club.

Husslage en Van den Broecke zijn al langere tijd een zeer succesvol duo in de staf van het eerste elftal. Husslage zal komend seizoen aan zijn zevende seizoen beginnen van zijn tweede periode als fysiotherapeut bij de club, nadat hij in het verleden al 20 jaar onderdeel was van de medische staf. Daarvoor was Paul tevens actief als speler van het eerste elftal.

Ditzelfde geldt ook voor Robert van den Broecke. De voormalig doelman, die in het seizoen 1990/1991 deel uitmaakte van het kampioensteam van Excelsior Maassluis, gaat na de zomerstop beginnen aan zijn elfde seizoen als sportverzorger en coördinator van de medische staf.

Excelsior Maassluis is blij dat beide heren hebben besloten om nog een seizoen verder te gaan bij de club en wenst hen veel plezier en succes!