Excelsior Maassluis Onder 21 is de competitie uitstekend begonnen. De ploeg van het nieuwe trainersduo Ivan Divkovic en Paul Verboom won de eerste wedstrijd van de nieuwe Onder 21-competitie met liefst 5-2 van Hollandia uit Hoorn.

Al vanaf het eerste fluitsignaal waren de Tricolores oppermachtig en creëerde het vele kansen. In de eerste helft werden er van deze mogelijkheden twee verzilverd. De openingstreffer kwam op naam van Kaylan Muis waarna verdediger Jamie den Hartog voor de 2-0 ruststand zorgde.

In de tweede helft nam Excelsior Maassluis geen gast terug en kon het via Amin Amghar en Gael Mondo uitlopen naar 4-0. Pas acht minuten voor het einde van de wedstrijd wisten de bezoekers uit het verre Hoorn de eer te redden maar kort hierna was het wederom Mondo die zorgde dat de marge weer vier was (5-1). Vlak voor tijd moesten de Tricolores nog een tegendoelpunt incasseren waardoor de eindstand werd bepaald op 5-2.

Een flitsende start dus voor Excelsior Maassluis Onder 21, dat volgende week de eerste uitwedstrijd van het seizoen speelt. Dan staat de regioderby op het programma tegen Westlandia Onder 21. De wedstrijd op sportpark De Hoge Bomen begint om 12.30 uur.