Excelsior Maassluis Onder 21 heeft ook de tweede wedstrijd van de competitie gewonnen. Nadat de ploeg van het trainersduo Ivan Divkovic en Paul Verboom  vorige week al overtuigend won van Hollandia Onder 21 (5-2) werden ditmaal de leeftijdsgenoten van Westlandia met 2-0 verslagen.

In de eerste helft startte Excelsior Maassluis goed. De ploeg creëerde enkele goede kansen maar had het vizier nog niet op scherp staan. Hierna kantelde langzaam het spelbeeld en kwam Westlandia beter in de wedstrijd. Door scherp verdedigen werd de rust met een 0-0 staan in gegaan.

Na rust kwam Excelsior Maassluis een stuk scherper voor de dag. Veelvuldig verschenen de Tricolores voor het doel van Naaldwijkers en duurde het slechts tien minuten voordat de openingstreffer viel. Het was Ruben Soares die alleen voor de Westlandia-keeper kwam en koelbloedig afwerkte (0-1).  Hierna bleef Excelsior Maassluis de meest gevaarlijke partij, maar moest het blijven oppassen voor de uitvallen van Westlandia.

Uiteindelijk duurde het tot de voorlaatste minuut tot de wedstrijd definitief beslist was. Kaylan Muis bracht aan alle onzekerheid een eind door de 0-2 te scoren waarna de ontlading bij de Excelsior Maassluis groot was.

Komende zaterdag speelt Excelsior Maassluis weer een wedstrijd op het eigen sportpark Dijkpolder. De tegenstander om 12.00 uur is Koninklijke HFC Onder 21.