De kop is eraf. De thuiswedstrijd tegen Katwijk leverde helaas nog geen (doel)punten op maar toch was er na afloop geen mineurstemming. De Tweede Divisie is weer bezig en dat is weer hartstikke leuk. Toch zullen de mannen van Dogan Corneille graag hun eerste punten willen bijschrijven om de hatelijke 0 weg te werken. Hiervoor krijgen ze morgen de kans als ze op bezoek gaan bij GVVV.

Voor de coronabreak bivakkeerden GVVV en Excelsior M in de grijze middenmoot, net boven de gevarenzone. Voor Excelsior M was dit op dat moment een fijne positie. Excelsior M kende een moeilijk seizoen maar herstelde zich gedurende de Tweede seizoenshelft en was hard op weg de gevarenzone te ontlopen. GVVV zat juist in een neerwaartse spiraal. Na een goede start zakte de ploeg weg en kwam de gevarenzone steeds dichterbij. De coronabreak kwam voor hen misschien wel als geroepen. Al zullen we nooit weten hoe het seizoen geƫindigd zou zijn.

Wat we wel zeker weten is het feit dat ieder seizoen in de Tweede Divisie anders is. Of Excelsior M en GVVV weer aan elkaar gewaagd zullen zijn weten we dus niet. Een verwachting vooraf is dan ook moeilijk in deze fase van het seizoen. Excelsior M verloor met 0-2 van Katwijk wat absoluut geen schande is. GVVV verloor met 2-1 bij het ambitieuze Quick Boys en ook dat is geen schokkend resultaat. Beide ploegen zullen dus op zoek gaan naar de eerste punt(en). We verwachten dan ook een open en spannende wedstrijd.

Vanwege coronamaatregelen is de wedstrijd helaas niet toegankelijk voor uitpubliek. U kunt de wedstrijd volgen via de Twitterpagina van Excelsior M.