Excelsior Maassluis won afgelopen zaterdag thuis met 2-0 tegen Jong Sparta, dat onder leiding staat van oud Excelsior Maassluis trainer Jeroen Rijsdijk. Niet alleen werd er op het veld gewonnen, maar er werd ook gewonnen in de Business. Er tekende maar liefst 2 nieuwe businessclubleden!

De driepunter op het zonovergoten sportpark kreeg een slot dat helemaal paste in de hoera stemming binnen de businessclub.

Ron de Bruin en Martin Riedijk, twee rasechte Maassluizers en boezemvrienden, tekenden namens Ron ’s Kapsalon een mooi zilver contract. Ron heeft zijn kapsalon op het Westeinde in de Steendijkpolder. Beide mannen zijn al jaren vaste supporters en nu hebben ze oprecht gemeend  meer te doen dan alleen gezellig een biertje te drinken. Een prachtige geste van Ron en Martin en vanaf onze kant: TOP! En bedankt!!

Tevens mogen we met trots melden dat THE TRIPLE GROUP toegetreden is tot onze enthousiaste BUSINESS CLUB. Eric In ’t Veld, directeur/eigenaar en Marcel van der Zwan van dit fraaie bedrijf uit Maasdijk en Peter Hobert namens de BC, tekenden onder grote belangstelling een prachtig GOUDEN CONTRACT wat de Westlanders voorlopig drie mooie jaren aan ons verbindt. We merkten al gauw dat THE TRIPLE GROUP een pure versterking van onze gelederen is want het bleef met Marcel en Eric met zijn familie nog erg lang meer dan gezellig in het home. Het bedrijf heeft behalve finance en projectontwikkeling heel veel te bieden in vooral de Westlandse economie. Bekijk hun site en laat u overtuigen dat we een superdeal hebben gedaan ! Eric, je management en familie, van harte welkom en een fijne tijd in ons midden !