Afgelopen dinsdag vond op de hoofdlocatie van Rabobank Westland een unieke avond plaats waarbij de selecties, besturen en businessclubs van zowel Excelsior Maassluis als RKVV Westlandia waren uitgenodigd. Rabobank is van beide verenigingen één van de hoofdsponsoren.

Tijdens deze bijzonder geslaagde avond kon iedereen genieten van een heerlijk lopend buffet en was er een openhartig interview met Eric Gudde. Uiteindelijk werd op het grote scherm gekeken naar de Champions League-wedstrijd tussen Atletico Madrid en Tottenham Hotspur.

Daarnaast werd door voorzitters Ton van Marrewijk (RKVV Westlandia) en Gert-Jan Bunt (Excelsior Maassluis) bekend gemaakt dat de jaarlijkse oefenwedstrijd tussen Excelsior Maassluis en RKVV Westlandia voortaan in het teken zal staan van een goed doel. Bij deze inmiddels traditionele oefenwedstrijd zal vanaf het nieuwe seizoen entree moeten worden betaald door de toeschouwers. Dit en de recette komt vervolgens ten goede aan dit nog te bepalen goede doel. Zo willen beide verenigingen iets terug doen aan de Rabobank. In de voorbereiding op het seizoen 2020-2021 zal de ontmoeting op zaterdag 8 augustus plaatsvinden. Locatie is dit jaar Sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk.

Excelsior Maassluis bedankt hoofdsponsor Rabobank voor deze gezellige avond.

..
Tekst: Excelsior Maassluis Media/Jesse Lub
Foto’s Danny Ploegaert