Dames

Geen pasfoto ingeleverd is niet spelen!!Let op! De verwerkingstijd vanaf dat de pasfoto is ingeleverd is 3 á 4 weken.

Wacht dus niet te lang met inleveren van je pasfoto.

Is de tekst onder "Vervaldatum spelerspas" in het rood.
Mag men niet meer spelen en de pas wordt ingenomen.

Staat er “Pas ingenomen”.
Neem direct contact op met de ledenadministratie!

Staat er “Nieuw”.

Aangepast trainingsschema 2015 – 2016

In de afgelopen weken heeft een groep mensen zich gebogen over het trainingsschema voor het komende seizoen. Geen eenvoudige opgave want er waren talloze factoren om rekening mee te houden. De groep heeft gewikt en gewogen; voor- en nadelen van het beoogde schema geanalyseerd en uiteindelijk beslist. Het trainingsschema 2015 – 2016 is definitief (zie bijgevoegd schema). Wij vragen uw begrip voor de gemaakte keuzes en gaan ervan uit dat het schema in het nieuwe seizoen op een prettige en werkbare manier wordt geïmplementeerd.

Vacature: Trainer Dames 2

Met ingang van het seizoen 2015 – 2016 is Excelsior M dringend op zoek naar een trainer voor haar 2e damesteam. Nu Gerard van Leeuwen zich volledig gaat bezighouden met de zaalvoetbalafdeling is deze vacature vacant.

De dames trainen 2x per week (dinsdagavond-donderdagavond) en spelen op zaterdag hun wedstrijden. Op dit moment bestaat de groep uit circa 18 dames.

Is uw interesse gewekt? Laat u informeren door Marvin Paton (mpaton@telfort.nl) of door

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

 

Zaterdag 3 januari 2015 houdt Excelsior M, direct na het wintertoernooi, haar traditionele nieuwjaarsreceptie. Aanvang: 17.00 uur.

Voorzitter Kees van der Zweep zal rond de klok van 17.30 uur de aanwezigen toespreken, waarna we met elkaar het glas zullen heffen en een toost uit zullen brengen op een sportief, succesvol maar vooral gezond 2015.

U bent van harte welkom.

Meiden gezocht voor A-elftal Excelsior M

Ben jij een sportieve meid tussen de 14 t/m 17 jaar? Kom dan voetballen bij Excelsior M in ons meiden A-elftal! Wij zijn dringend op zoek naar meiden om dit gezellige en fanatieke team te komen versterken! Nieuwsgierig? Kom dan eens trainen en ervaar zelf hoe leuk het is om bij Excelsior M te voetballen. We trainen o.a. elke dinsdagavond van 20.00 – 21.30 uur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janneke Paardekooper via combinatiefunctionaris@excelsior-m.nl.

Misschien tot gauw!

Gerard van Leeuwen coördinator meisjes en vrouwen

Door veranderde werkomstandigheden heeft Sija van Witzenburg haar rol als coördinator van de meisjes- en vrouwenafdeling moeten neerleggen. Ontzettend jammer als je bedenkt dat Sija, als ze ergens voor gevraagd wordt en daar  volmondig “ja” tegen zegt, dit ook met veel passie en overgave uitvoert. Nood breekt echter wetten. Excelsior M is Sija ontzettend dankbaar voor het werk wat zij in de afgelopen jaren heeft gedaan en ziet haar vertrek als een verlies voor de vereniging.

Pagina's

Subscribe to RSS - Dames