Jeugd

Kayra Nelemans (JO15) scoort voor winnend Nederlands elftal

Het Nederlands elftal voor speelsters onder 15, met Excelsior M-speelster Kayra Nelemans in de gelederen, boekte vrijdag in Zaltbommel een zege op Ierland. De speelsters speelden pas hun eerste interland, maar wonnen overtuigend met 6-0. Rechtsbuiten Ella Peddemors glunderde na afloop vanwege haar treffer en twee assists. “Spelen in het Oranjeshirt en dan ook nog scoren, dat is natuurlijk extra mooi.”

Volgend seizoen "Nieuwe wedstrijdvormen pupillenvoetballers (JO9 en jonger)''

Het amateurvoetbal start vanaf het seizoen 2017/'18 met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillenvoetballers. Kinderen van zeven tot twaalf jaar gaan wedstrijden spelen op kleinere veldjes en in kleinere teams, waardoor ze vaker aan de bal komen en meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Dit draagt bij aan het spelplezier en de ontwikkeling van ieder kind op elk niveau.

Jeugd stroomt door naar A-selectie

Het Technisch Management Team (TMT) heeft gisteren aan 3 spelers uit de beloften het heugdelijke nieuws medegedeeld dat ze volgend seizoen onderdeel uit gaan maken van de A-selectie van Excelsior M.

Het gaat hier om de talentvolle spelers Rick van der Struis, Tobias Kleijweg en Walter Bennett. Eerder werd op deze plaats al gemeld dat Kevin Ringeling (2e jaars A-junior) wordt toegevoegd aan de A-selectie.
Het TMT verwacht binnenkort nog meer spelers uit jong Excelsior-M toe te voegen aan de A-selectie voor volgend jaar.

ReD coaching zorgt goed voor de speaker

Zo af en toe wordt je verrast. In dit jaargetijde waarbij een enkeling droomt over de Elfstedentocht, zit ik in het speakerhokje bij Excelsior Maassluis langzaam te veranderen in een ijspegel. Tegenwoordig maakt Edward Riedijk dat ook mee doordat wij als duo opereren. Edward bedient het scorebord dat door de Rabobank is geschonken en ik lever de teksten en ik vertel u inmiddels al voor het negende seizoen het e.e.a. over de wedstrijd

Edward en ik zitten stil, we kunnen ons niet even warmlopen of iets dergelijks.

Geen pasfoto ingeleverd is niet spelen!!Let op! De verwerkingstijd vanaf dat de pasfoto is ingeleverd is 3 á 4 weken.

Wacht dus niet te lang met inleveren van je pasfoto.

Is de tekst onder "Vervaldatum spelerspas" in het rood.
Mag men niet meer spelen en de pas wordt ingenomen.

Staat er “Pas ingenomen”.
Neem direct contact op met de ledenadministratie!

Staat er “Nieuw”.

4 februari 2017: Jeugddag! Met zijn allen naar Katwijk - Excelsior M

Na een overweldigende allereerste editie van de jeugddag in 2016, keert de jeugddag op 4 februari 2017 terug in en tegen VV Katwijk. Dat de eerste editie geslaagd was hoeven wij de ouders van de kinderen niet te vertellen, nog steeds worden wij aangesproken en wordt ons de vraag voorgelegd; komt er nog een jeugddag in 2017 want mijn zoon/dochter heeft het er nog steeds over.

Pagina's

Subscribe to RSS - Jeugd