Algemeen nieuws

Jaarcijfers 2016-2017 en begroting 2017-2018 gepresenteerd

Bij de algemene ledenvergadering van donderdag jl. zijn de jaarcijfers van het afgelopen seizoen 2016/2017 aan de leden gepresenteerd. Dit terwijl het boekjaar pas net een paar dagen was verstreken. Deze jaarcijfers zijn ook al voorzien van een samenstellingsverklaring van onze accountant. Excelsior heeft de jaarcijfers ook direct aangeleverd bij de KNVB vanwege de licentie-eisen. Daarmee zijn wij ruim op tijd aangezien dit voor 1 november 2017 moet plaats vinden. Een knappe presentatie van onze penningmeester Harald Lourens en zijn financiële commissie.

Leo Uleman overleden

Dit weekend kregen wij het treurige bericht dat Leo Uleman op 79-jarige leeftijd is overleden.

Leo was vele jaren actief bij onze vereniging. Na zelf jarenlang gespeeld te hebben is hij lange tijd trainer/coach geweest van verschillende lagere juniorenteams. De oud-timmerman heeft ook vele klussen opgeknapt op ons terrein met de werkploeg. De laatste jaren was Leo, fervent klaverjasser, bijna alle dinsdagavonden in de kantine te vinden om te kaarten.

Leo is overgebracht naar Uitvaartcentrum "West", houtsnipstraat 4 te Maassluis, alwaar geen bezoek.

2e DIVISIE E-competitie met FIFA 18

2e DIVISIE E-competitie met FIFA 18

Vanaf 25 augustus start Excelsior Maassluis zijn eigen E-COMPETITIE. Iedere week zullen de E-sporters de strijd met elkaar aangaan en de wedstrijden van de 2e DIVISIE spelen.

Heb jij zin om hieraan mee te doen en 1 van de clubs van de 2e divisie te vertegenwoordigen? Geef je dan snel op via dit inschrijfformulier.

Bert Diepeveen (66) overleden

Begin deze week werden wij opgeschrikt door het zeer plotselinge overlijden van Bert Diepeveen op 66-jarige leeftijd.

Bert is actief geweest als veiligheidscoördinator en verrichtte de afgelopen periode hand- en spandiensten voor onze huidige veiligheidscoördinator Carl Bosch.

Afgelopen zaterdag is Bert door een hartstilstand zeer onverwachts komen te overlijden.

Vanaf deze plaats willen wij familie en vrienden condoleren met dit verschrikkelijke verlies en veel sterkte toewensen in de komende tijd.

 

Kom voetballen bij Excelsior M, al vanaf 5 jaar!

Mini-voetbal is bestemd voor kinderen van 5 en 6 jaar, zowel jongens als meisjes. Voor het komende seizoen 2017-2018 betekent dat geboortejaar 2011 en 2012 van toepassing is.

Zij zijn nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen, maar kunnen bij Excelsior Maassluis terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen welke passen bij hun leeftijdscategorie. Later in het seizoen zullen er ook echte wedstrijdjes worden gespeeld tegen andere clubs uit de omgeving.

John Baven nieuwe trainer beloften Excelsior M

Enige tijd geleden werd op deze plaats het afscheid van de trainer van de beloften van Excelsior M aangekondigd. Ronald Ermes gaat vertrekken naar TOGB, waar hij het eerste elftal onder zijn hoede gaat nemen. Hierdoor onstond er een vacature bij het elftal dat al 3 (!) keer achter elkaar kampioen is geworden van de reserve hoofdklasse. Deze vacature zal volgend seizoen ingevuld worden door John Baven.

Zaterdag 10 juni: dag van de finales!

Zaterdag 10 juni: dag van de finales!

Aanstaande zaterdag wordt de prijzenkast van Excelsior M mogelijk flink uitgebreid. Zo strijdt Excelsior M JO19-2 om promotie en staan verschillende jeugdteams in de finale van de Regio Rijnmond Cup. Daarnaast komt Excelsior M 2 opnieuw in actie in de strijd om het Nederlands kampioenschap. 

Hieronder een overzicht van al het moois dat er aanstaande zaterdag op het programma staat:

Pagina's

Subscribe to RSS - Algemeen nieuws