Algemeen nieuws

Wedstrijdverslagen zaterdag 11 november 2017

Vroeger had Excelsior Maassluis het Weeknieuws. Dit was het clubblad van de vereniging waarin de verslagen van nagenoeg alle teams te vinden waren. Omdat het eigenlijk erg leuk is om ook het wel en wee van andere teams te volgen kun je hier iedere zondag wedstrijdverslagen vinden van de wedstrijden van dat weekend.

Verslagen kunnen worden ingestuurd naar verslagen@excelsior-m.nl.

Dit zijn de ingeleverde verslagen van de wedstrijden van zaterdag 11 november 2017.

 

Bedankt!

Namens alle jeugdleden willen wij de A-Selectie, Trainers en toeschouwers van de wedstrijd van vorige week heel hartelijk bedanken voor hun royale bijdrage. Jullie hebben er voor gezorgd dat wij onze gestolen playstations weer hebben kunnen vervangen en dat we iedere dag weer FIFA 18 kunnen spelen! SUPER!!

Webshop Excelsior M online

Enige tijd geleden is op deze plaats bekend gemaakt dat Excelsior M voor de komende 5 jaren in tenues van kledingsponsor Patrick speelt. Onderdeel van deze deal was een webshop met Excelsior M producten. In deze webshop kunt u allerlei artikelen van Patrick bestellen. De producten zijn bedrukt met het logo van Excelsior M (met de ster!). Zo kunt u uw zoon of dochter bijvoorbeeld in hetzelfde trainingspak als de spelers van het eerste elftal steken!

Mededeling en oproep van het bestuur inzake contributiebetalingen

Het is bijna 4 maanden geleden dat via ClubCollect het verzoek tot betalen van de contributie voor het seizoen 2017 – 2018 naar alle leden is gestuurd. Het betreft hier de leden die per 1 juli 2017 lid waren van Excelsior Maassluis. Leden die later lid zijn geworden zullen binnenkort een betalingsverzoek ontvangen. Voor hen geldt dit bericht dus niet. Wel natuurlijk het verzoek tot spoedige betaling zodra men het verzoek ontvangt.
 

Excelsior M - "Manchester City" ….. 3-0

De Duitse voetbalsite Transfermarkt bewierookte afgelopen week de v.v. Katwijk. De ploeg van trainer Dick Schreuder was immers net zo succesvol als Manchester City; de miljoenenploeg van Pep Guardiola. Maar liefst 24 punten uit 8 wedstrijden!

Een topstart van de Katwijkers, die kennelijk internationaal moest worden gedeeld….

Excelsior M bracht op gruwelijke wijze een eind aan de zegereeks van de Katwijkers; met een 3-0 eindstand mocht Katwijk van geluk spreken dat het een oorwassing bespaard bleef.

De kracht van innovatie en toegankelijkheid bij Excelsior M

Vanaf deze maand geeft eerste elftal-speler Rashid Browne namens F4E persoonlijke training voor elk lid op ons sportcomplex.

F4E is het enige platform in de voetbalwereld die persoonlijke verbetering met een unieke maximaliseringsmethode combineert met full service carrierebegeleiding voor iedereen en op elk niveau, middels één digitaal portaal.

F4E biedt een crossmediaal voetbalplatform voor de individuele ontwikkeling van elke voetballer.

1e Jeugd clubavond: Tafelvoetbal toernooi groot succes!

De 1e JEUGD CLUB AVOND was een groot succes. In 3 poules streden de kids in teams van 2 voor het winnen van de 1e ronde. Vervolgens gingen de 6 beste teams door naar de halve finale. Na een spannende strijd werd de finale beslist door het Team van Joshua King en Olivier Taurozzi die Kjell Prins en Sil Keijzer versloegen. Het was een hele gezellige avond met een super leuke sfeer. Wij hopen jullie allemaal weer te zien op de volgende JEUGD CLUB AVOND op vrijdag 20 oktober!
 

Pagina's

Subscribe to RSS - Algemeen nieuws