18:00 - 21:00 Jeugd Clubavond - 2x2 Toernooi FIFA 18

Datum: 
vrijdag, 20 oktober, 2017

JEUGD CLUB AVOND - 2 X 2 TOERNOOI FIFA 18 - vrijdag 20 oktober 18:00-21:00

Na het succes van de 1e jeugd club avond, zit de 2e er al weer aan te komen en wel op vrijdag 20 oktober van 18:00-21:00 uur. We spelen dan een 2 X 2 toernooi FIFA 18 (playstations in EXC@HONK). Iedereen is welkom, deelname is gratis en je hoeft je niet in te schrijven. Je mag als koppel komen, maar als dat niet lukt geen probleem, we vinden tijdens de avond een medespeler voor je. Uiteraard zijn er weer broodjes KNAK en de speciale kids prijzen.

Dus trommel al je vrienden op en kom gezellig meedoen met dit toernooi!

 

UPDATE: JEUGDCLUBAVOND van aanstaande vrijdag 20 oktober gaat gewoon door!

Beste Jeugdleden, Ouders, Verzorgers & Trainers

Jullie hebben het wellicht al via facebook of twitter vernomen, dat er vannacht is ingebroken bij Excelsior Maassluis en dat de 2 playstations, waarvoor de kinderen zo hun best hebben gedaan tijdens de sponsorloop, op brute wijze zijn gestolen.

Wij laten onze plannen niet dwarsbomen door criminelen en daarom gaat de JEUGDCLUBAVOND van aanstaande vrijdag 20 oktober gewoon door! We hebben een aantal kinderen bereid gevonden hun playstation uit te lenen, zodat wij gewoon het 2x2 Toernooi kunnen laten doorgaan. 

Om een statement te maken tegen inbraak roepen wij alle kinderen op, om gezellig te komen vrijdag en te laten zien dat jullie Excelsior Maassluis steunen.  Kom jij meedoen of kijken, app dan even je naam naar 06-23481388 of stuur deze via mail naar liane.taurozzi@icloud.com

We gaan er een top avond van maken!!

Tot vrijdag,

Groetjes De activiteiten commissie

Annemieke Prins

Shaylon Sambre

Lianne Vlendre

Cindy Rodenrijs

Liane Taurozzi