Informatie Sportspreekuren

Jeugd algemeen Contactgegevens jeugd Trainingsschema Vacatures jeugd
Mini Technische staf jeugd Toernooien Sportspreekuren
Voetbalschool Teams    

Bijgewerkt 27 September 2017 21:54. Opmerkingen over deze pagina kunt u insturen via deze link.

Met ingang van het nieuwe seizoen 2014 – 2015 biedt Excelsior M, in samenwerking met Jip Regtop Fysiotherapie & Medisch Centrum (JRFMC), haar jeugdleden aan om gebruik te maken van een medisch sportspreekuur.

Dit sportspreekuur wordt gehouden in de kleedkamer rechts aan het eind van de gang onder de tribune.

De tijden van de sportspreekuren zijn:

Maandag  17:30 – 18:30 uur
Donderdag 17:00 - 18:00 uur

Het spreekuur is voor alle jeugdleden. Korte onderzoekjes en adviezen zijn kosteloos. Indien er sprake is van een behandeling (ca. 25 minuten) zal de zorgverzekering van de desbetreffende speler worden aangesproken. Indien een langere behandeling is vereist dan zal er worden verwezen naar de behandelpraktijk van JRFMC, welke gevestigd is aan de Hofsingel 95 te Maasland.

Het is een inloop sportspreekuur, een afspraak maken is niet nodig. Mocht u toch eerst contact willen met Jip Regtop kunt u hem bereiken op 06 – 53 29 44 42.
Excelsior M is bijzonder blij dat zij met JRFMC deze samenwerking heeft kunnen realiseren. Het opzetten van een medisch sportspreekuur vormt een mooie aanvulling op de huidige medische dienst, waarin Excelsior M denkt in een grote behoefte van de leden te kunnen voorzien.